Zdar všem!Jelikož se blíží WDW a já rozhodně jedu,autem ,rodinná dovolená ,začal jsem se dívat po ubytování.Nechci to nechávat až na někdy.....,protože pojedu i se synátorem.Přidal by se k nám někdo na pokoj?Max.2 lidi.Chtěl bych to vyřešit co nejdřív,jinak si beru apartmán pro 2.http://www.residencepoker.it.Problém je s posledním dnem.Všude totiž mají periodu ubytování do 12.6.Díval jsem se na kempy,ale ty vychází s porovnáním s apartmánem stejně.
čt Úno 11, 2010 11:37 am
Chcete odstranit reklamu z techto diskusnich stránek? Zašlete sponzorský dar a staňte se přímím sponzorem těchto stránek. Více informací NALEZNETE ZDE
aucklandboy
Zdar.Malá změna.Žena pochopila,že to nebude pro ni ta "pravá" dovolená ,takže mám volný 3 místa v autě.Ubytování,jak se dohodneme.Odjezd cca 8.6.večer,odjezd domů 14.6 ráno.
pá Úno 12, 2010 6:59 pm
Nápověda: Jak podpořit provoz stránek a zastavit zobrazování reklamy na stránkách?
Podpořte provoz těchto diskusních stránek odesláním SMS ve tvaru:p sponzordar dmcb na telefonní číslo: v České republice (O2, T-mobile, Vodafone): 9030930 - pro dar ve výši 20 Kč (cena odeslané SMS je 30 Kč včetně DPH) 9030950 - pro dar ve výši 34 Kč (cena odeslané SMS je 50 Kč včetně DPH)
na Slovensku (O2 SK, T-mobile SK, Orange SK): 7604 pro dar ve výši 1€ (cena odeslané SMS je 1,58 € včetně DPH)
a na Vašich diskusních stránkách již nebude nutné zobrazovat reklamu. Více informací NALEZNETE ZDE . Provozovatelem služby je portal Surikata.cz
sors
pohrávám si s myšlenkou, že se tam taky stavím autem.. letos mám v plánu jet na dovolenou do itošky autem, tak toto by byl vhodný termín a stavil bych se i na WDW ...uvidiiime
st Úno 17, 2010 8:40 pm
Chcete odstranit reklamu z techto diskusnich stránek? Zašlete sponzorský dar a staňte se přímím sponzorem těchto stránek. Více informací NALEZNETE ZDE
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.